Wednesday , 12 August 2020
ΝΕΑ
Η Ελλάδα έτοιμη να δραπετεύσει από την Ευρωπαϊκή χρηματοπιστωτική δικτατορία!

Η Ελλάδα έτοιμη να δραπετεύσει από την Ευρωπαϊκή χρηματοπιστωτική δικτατορία!

Τεράστιες οι ευθύνες των γραφειοφασιστών των Βρυξελλών που δεν αφήνουν κανένα περιθώριο στην Ελλάδα

του system failure
Μετά την προχθεσινή σύνοδο κορυφής, είναι περισσότερο από ξεκάθαρο ότι οι άθλιες Ευρω-μαριονέτες δεν θέλουν να βρουν μια δίκαιη και βιώσιμη λύση με την Ελλάδα. Οι γνωστοί γραφειοκράτες επέμειναν στην ουσία στην τακτική των εκβιασμών, επέστρεψαν στη λογική του “take it or leave it” και δεν τους ενδιαφέρει καθόλου να ακούσουν τις Ελληνικές προτάσεις. Στην πραγματικότητα, αγνόησαν προκλητικά το πεντακάθαρο “ΟΧΙ” του Ελληνικού λαού ενάντια στις πολιτικές της καταστροφής με το πρόσφατο δημοψήφισμα. Ένα “ΟΧΙ” στις πολιτικές οι οποίες, πέρα από κάθε αμφιβολία, κατέστρεψαν την Ελληνική οικονομία τα τελευταία πέντε χρόνια της μνημονιακής λαίλαπας.
Για μια ολόκληρη εβδομάδα βιώσαμε την μαύρη προπαγάνδα των μηχανισμών της διαπλοκής υπέρ του “ΝΑΙ”. Μια άνευ προηγουμένου επιχείρηση άσκησης ψυχολογικής βίας ενάντια σε έναν ολόκληρο λαό, από το μιντιακό σύστημα της εγχώριας ολιγαρχίας σε πλήρη ευθυγράμμιση με το διευθυντήριο Βρυξελλών-Βερολίνου. Μιας ολιγαρχίας που επιστράτευσε σχεδόν όλο το παλαιοκομματικό κατεστημένο με το οποίο συναλλάσσονταν όλα τα προηγούμενα χρόνια, κατασπαράσσοντας δημόσιο χρήμα. Απ’ότι φαίνεται, η εξόφθαλμη αγωνία τους να αλλάξουν το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, προσπαθώντας να επηρεάσουν την κοινή γνώμη, τους γύρισε μπούμερανγκ, αφού αποκαλύφθηκε εδώ και πολύ καιρό ο βρόμικος ρόλος τους, ιδιαίτερα κατά την περίοδο της τελευταίας καταστροφικής πενταετίας.
Οι μαριονέτες της Ευρωπαϊκής πλουτοκρατίας δηλώνουν ότι σέβονται την απόφαση του Ελληνικού λαού, αλλά υπάρχουν και άλλα 18 μέλη, όπως λένε. Η αλήθεια είναι ότι οι αξιωματούχοι των υπολοίπων χωρών δεν αντιπροσωπεύουν τους λαούς τους, αλλά τα τραπεζικά και τα εταιρικά συμφέροντα. Κανείς λογικός άνθρωπος στην Ελλάδα, ή, σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, δεν θα ήταν δυνατό να δεχθεί την σκληρή λιτότητα που αποδείχθηκε άκρως καταστροφική. Κανένας πολίτης με κοινή λογική δεν θα αποδέχονταν τέτοιες βάρβαρες πολιτικές, παρά την προπαγάνδα των “success stories” στην ευρωζώνη. Η λιτότητα κατέστρεψε ανθρώπινες ζωές και οικονομίες και αυτή είναι η μοναδική αλήθεια.
Και ενώ κάθε ένας απ’αυτούς εξυπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα, μιλούν υποκριτικά για αλληλεγγύη. Οι εκπρόσωποι των των τραπεζιτών δεν μπορούν να μιλάν για αλληλεγγύη, δεν ξέρουν τι θα πει η λέξη αυτή.
Όσον αφορά τους κανόνες, στους οποίους αναφέρονται συνεχώς, με βάση ποιον κανόνα αποκλείεται μια οικονομικά κατεστραμμένη χώρα, εξαιτίας της επιβολής των δικών τους πολιτικών, από το πρόγραμμα μαζικής ποσοτικής χαλάρωσης του κυρίου Ντράγκι; Πώς είναι δυνατόν να μιλούν για κανόνες, όταν οι ίδιοι τους παραβιάζουν συστηματικά; Όταν ο κεντρικός τραπεζίτης, που λέγεται Μάριο Ντράγκι, παίρνει πολιτικές αποφάσεις ώστε να οδηγήσει σε περαιτέρω ασφυξία την Ελληνική οικονομία, για να εκβιάσει την Ελληνική κυβέρνηση να αποδεχθεί την καταστροφική λιτότητα;
Προφανώς, οι ευρω-μαριονέτες έχουν ήδη εκτιμήσει ότι ένα Grexit θα ήταν λιγότερο καταστροφικό για τα σχέδιά τους να προχωρήσουν σε μια βάρβαρη ομοσπονδιοποίηση της ευρωζώνης με όρους μιας νέας Φεουδαρχίας. Και προφανώς, αγνοούν ότι η πολύτιμη χρηματοπιστωτική τους δικτατορία έχασε μεγάλο μέρος της πλαστής αξιοπιστίας της, καθώς κατάφεραν να διαλύσουν κάθε πρόσχημα και να αποκαλύψουν την αληθινή της εικόνα στους Ευρωπαίους πολίτες. Τελευταία απόδειξη, το γεγονός ότι οι περισσότεροι Κροάτες (άκρως φιλικοί προς τους Γερμανούς), δεν θέλουν να εγκαταλείψουν το εθνικό τους νόμισμα, με βάση μια πρόσφατη δημοσκόπηση.
Ούτε θα περίμενε κάποιος από τον Γάλλο πρωθυπουργό να υποστηρίξει την Ελλάδα, καθώς έχει ευθυγραμμιστεί πλήρως με τις επιταγές του Βερολίνου. Πώς θα μπορούσε ο Φρανσουά Ολάντ να υποστηρίξει τους Έλληνες, όταν έχει ήδη αποφασίσει σκληρά μέτρα λιτότητας ύψους 50 δισ. ευρώ για την περίοδο 2015-17 σε βάρος των Γάλλων πολιτών; Αυτή είναι η πάγια τακτική τους: λένε ότι δεν μπορούν να συμπεριφερθούν διαφορετικά στους Έλληνες, επειδή οι χώρες τους υποφέρουν ήδη από τη λιτότητα. Αλλά από την άλλη, παρουσιάζουν “success stories”, παρόλο που οι λαοί τους υποφέρουν! Αντί να σκεφθούν να ελαφρύνουν τους πολίτες τους από τη σκληρή λιτότητα, κατηγορούν την Ελλάδα που δεν δέχεται και αυτή περισσότερη καταστροφή! Βεβαίως, δεν πρέπει να μας εκπλήσσει αυτή η λογική του απόλυτου παραλόγου, αφού οι γραφειοφασίστες των Βρυξελλών υπηρετούν αποκλειστικά τα συμφέροντα των πλουτοκρατών. Αν υπάρχει κάποιος που πιστεύει στ’αλήθεια ότι δουλεύουν για το καλό των πολιτών, θα πρέπει να του απονεμηθεί το νόμπελ αφέλειας.
Ο Τσίπρας παρουσίασε συγκεκριμένα ισοδύναμα, επιχειρώντας να μεταφέρει το βάρος, ως ένα βαθμό, στους πλουσιότερους, αλλά οι γραφειοφασίστες δεν θέλουν τέτοια πράγματα. Θέλουν και πάλι οι φτωχοί να πληρώσουν το μάρμαρο. Θέλουν να διαλύσουν εντελώς τα εργασιακά δικαιώματα. Θέλουν η Ελλάδα να ξεπουλήσει δημόσιο πλούτο στα αφεντικά τους. Αυτά είναι που οι υποκριτές αποκαλούν “μεταρρυθμίσεις”. Δεν θέλουν με κανέναν τρόπο να συμβιβαστούν, επειδή οι λαοί των υπόλοιπων χωρών της ευρωζώνης θα αρχίσουν να πιέζουν τις κυβερνήσεις τους να κάνουν ότι έκανε η Ελλάδα. Τα σχέδιά τους για τη νέα Φεουδαρχία θα κινδύνευαν σε μεγάλο βαθμό.
Οι γραφειοφασίστες πιστεύουν ότι οι Έλληνες δεν είναι ψυχολογικά έτοιμοι για ένα Grexit. Κάνουν λάθος. Σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση, το 63% των Ελλήνων δεν φοβούνται το Grexit. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό το ποσοστό είναι πολύ κοντά στο 61.31% που ψήφισε “ΟΧΙ” στο πρόσφατο δημοψήφισμα. Μετά από μια δύσκολη περίοδο, η Ελλάδα θα μπορέσει να ανακάμψει με ένα εθνικό νόμισμα. Έχει εναλλακτικές. Ωστόσο, οι ευρω-μαριονέτες, ότι και να λένε προσπαθώντας να καθησυχάσουν την κοινή γνώμη των χωρών τους, δεν μπορούν στην πραγματικότητα να υπολογίσουν τις πραγματικές οικονομικές και γεωπολιτικές συνέπειες ενός Grexit.
Ο Ελληνικός λαός έχει ήδη νικήσει. Κατάφερε να διαδώσει το μήνυμα της αντίστασης σε όλη την Ευρώπη. Άλλοι Ευρωπαϊκοί λαοί αρχίζουν να εμπνέονται από το “ΟΧΙ” των Ελλήνων. Αργά ή γρήγορα, η Ευρωπαϊκή χρηματοπιστωτική δικτατορία θα γκρεμιστεί.