Sunday , 22 September 2019
ΝΕΑ
«Πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα από τη νέα σεζόν»

«Πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα από τη νέα σεζόν»

«Βόμβες» από τον Μάκη Αγγελόπουλο:

02/12/2014 – 03:11 1

aggelopoulos-αγγελοπουλοςΜιλούσε απλά και ξεκάθαρα. Με λόγια βγαλμένα μέσα από την καρδιά του. Γιατί μπορεί τα χρόνια να πέρασαν, ο Μάκης Αγγελόπουλος να μετατράπηκε σε βασικό παίκτη της ΑΕΚ (μέτοχο της ΠΑΕ, μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ, αιμοδότη του γυναικείου βόλεϊ και της Ερασιτεχνικής), αλλά δεν έπαψε ποτέ να νιώθει το σκίρτημα του μικρού παιδιού για τον δικέφαλο. Από τη στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με τη «Βασίλισσα», ο στόχος δεν μπορεί να είναι άλλος. «Φέτος χτίζουμε μια ομάδα, που θα αποτελεί τον κορμό μας για τον επόμενο χρόνο. Ο στόχος μας για τη νέα σεζόν είναι να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Και να ξέρετε, πως μπορούμε να το κάνουμε», είπε ο Αγγελόπουλος σε δείπνο γνωριμίας με δημοσιογράφους των «κιτρινόμαυρων» ΜΜΕ.

Εντός της ημέρας θα ανακοινωθεί ακόμα μια μεταγραφική προσθήκη με τον πλέι μέικερ που έχει επιλέξει ο Σάκοτα. Ο Αγγελόπουλος δούλευε και έκλεισε τη μεταγραφή κατά τη διάρκεια του δείπνου. Ο άσος που θα έρθει δεν θα είναι η μόνη κίνηση ενίσχυσης. Δεδομένη θα είναι η προσθήκη ενός σέντερ, αλλά πιθανότατα και ακόμα ενός παίκτη από την ελληνική αγορά. Παίκτες με προοπτική: «Να ξέρετε, πως του χρόνου θα έχουμε 3-4 παίκτες στην Εθνική. Κάνουμε συμφωνίες για έξι μήνες με οψιόν για ένα ή δύο χρόνια. Θέλουμε μέχρι τον Μάρτιο να έχουμε καταλήξει σε κορμό 7-8 παικτών και το καλοκαίρι να πάμε στην Αμερική και στα καμπ που γίνονται εκεί για να κάνουμε τις προσθήκες που θα κάνουν τη διαφορά. Πιστεύω ακράδαντα, πως μπορούμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα του χρόνου».

Απαραίτητη προϋπόθεση για τον Αγγελόπουλο η δημιουργία μιας ΚΑΕ πρότυπο. «Εχουμε μια εταιρεία διαμάντι. Όλα στην ώρα τους, τακτοποιημένα. Όταν είσαι στην ΑΕΚ, οφείλεις να είσαι πρώτος σε όλα. Από τον πρόεδρο μέχρι εκείνον που σφουγγαρίζει το παρκέ. Οι καλύτεροι και οι πιο γρήγοροι. Εμείς θέλουμε μια ομάδα πρότυπο, δίχως οφειλές». Εντυπωσιακό ήταν πως ο Μάκης Αγγελόπουλος αποκάλυψε πως βρίσκεται σε επαφές με 3-4 κορυφαίους επιχειρηματίες για να συνδράμουν στην ΚΑΕ, ενώ εντός των ημερών θα ανακοινωθούν και άλλες εμπορικές συμφωνίες (εκ των πρώτων με κορυφαία εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων).

Ανάμεσα στα μεγαλεπήβολα σχέδια του Μάκη Αγγελόπουλου από τη συνεργασία με τον Ντράγκαν Σάκοτα, είναι το σάρωμα της ελληνικής αγοράς και η απόκτηση ταλέντων σε νεαρές ηλικίες. Ηδη, αποκαλύφθηκε πως η ΑΕΚ έχει συμφωνήσει με κάποιους παίκτες και σύντομα θα ανακοινωθεί πλάνο για καμπ με τμήματα υποδομών της Ενωσης σε Αττική, Μακεδονία και Πάτρα. Επίσης, τόνισε πως τις επόμενες ημέρες θα έχει συνάντηση με το ΤΑΙΠΕΔ για να προχωρήσει σε συμφωνία μακρόχρονης ενοικίασης του κλειστού του Γαλατσίου, που θα μπορεί να είναι έδρα για όλα τα τμήματα της ΑΕΚ. Βέβαια, αυτό θα συμβεί – εάν υπάρξει συμφωνία – από τη νέα σεζόν και ως τότε η ΑΕΚ παραμένει στο ΟΑΚΑ και ετοιμάζει άνοιγμα στον κόσμο της για να γίνει έδρα με τα όλα του.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ – ΣΤΑΘΗΣ ΔΙΑΚΟΜΟΠΟΥΛΟΣ