Tuesday , 19 November 2019
ΝΕΑ
Tίτλοι τέλους. Καλό Παράδεισο. Νεκροί με τα χέρα ψηλά.

Tίτλοι τέλους. Καλό Παράδεισο. Νεκροί με τα χέρα ψηλά.

Πολλοί νομίζουν ότι ο αγώνας που κάνω είναι ιδιοτελής, με την έννοια ότι προσδοκώ πολιτικά ή άλλα οικονομικά κλπ. Οφέλη και δεν καταλαβαίνουν ότι ο αγώνας αυτός είναι για μένα αναγκαίος κι ανεξέλεγκτος διότι η βαθύτερη αιτία του είναι το χρώμα των ματιών μου κι ότι «δεν μπορώ και δεν μπορώ να κάνα και να ζήσω αλλιώς».  Και δεν το καταλαβαίνουν  διότι αυτό ποτέ δεν σκέφτηκαν και ποτέ δεν λειτούργησαν έτσι.

Και μετά το εκλογικό μου στραπάτσο του 2014, όπου όχι μόνο δεν εκτιμήθηκε το περιεχόμενο της προτεινόμενης πολιτικής μου, αλλά ούτε το τιτάνιος  αγώνας που έκανα να στείσω έναν εκλογικό μηχανισμό σε όλη την Ελλάδα με μόνο 15.000 ευρώ (τα παράβολα των 11 υποψηφίων) και με την βοήθεια μόνο του Μενέλaου Τουμπάρη, Δημ. Στοίλα, Κώστα Ελευθεριάδη, της γυναίκας μου και της κόρης της.

Κι όχι μόνο αυτό. Με λοιδωρούσαν επειδή μίλαγα σε άδειες πλατείες, επειδή οι ντόπιοι σταθμοί –που είχαν πλουτίσει από μένα από την παρουσία μου στις εκπομπές των- μου ζητούσαν 5000 ευρώ το λεπτό για να διαφημίσουν τις ομιλίες μου (μόνο το Δίκτυο ΤV των Σερρών μας έβγαλε δωρεάν).

Και μετά το εκλογικό μου αυτό στραπάτσο και προσβολή, συνέχισα να βοηθάω τον κόσμο, κάνοντας μηνύσεις στις τράπεζες, πηγαίνοντας δύο φορές αυτόφωρο σε δίκες για τους δανειολήπτες, κινδύνευσα σε δικαστήρια ως μάρτυρας, ξόδεψα χρήματα και ταλαιπωρία ταξιδεύοντας και καταθέτοντας στα δικαστήρια από την Μυτιλήνη  μέχρι την Ζάκυνθο, από τον Βόλο μέχρι την Σπάρτη, έκανε ιστορικές μελέτες, οικονομικές, πολιτικές, νομικές, συνταγματικές κλπ. κλπ.  μετά από διάβασμα μηνών (για την αναφ/ση τραπεζών κλπ), τις οποίες δημοσίευσα δωρεάν φυσικά στο διαδίκτυο και τις οποίες εκμεταλλεύτηκαν χυδαία διάφορες συμμορίες, όπως η Υπέρβαση, η Αντίσταση Τώρα, ο Σακκάς με τον Κατρούγκαλο κλπ., μήνυσα την Τρ. Πειραιώς και την ΑΤΕ, την Eurobank κλπ. Κλπ.

Τα έβαλα με συμμορίες και υπόκοσμο, όπως την Υπέρβαση, για να προστατέψω τον κόσμο από τις απάτες των, με αποτέλεσμα να τους δώσω το δικαίωμα να με βρίζουν και να με συκοφαντούν με εκφράσεις πεζοδρομίου, μέχρι που είπαν ότι  μου έχουν αφαιρέσει την άδεια επαγγέλματος. Ποίοι? Άνθρωποι που ξέρουν μόνο να τρώνε και να αφοδεύουν και δεν είναι άξιοι ούτε τα κορδόνια μου να δέσουν.

Ακόμα, οι ίδιες συμμορίες μου έκαναν μηνύσεις και αγωγές 250-300.000 ευρώ, για δήθεν συκοφαντική των δυσφήμηση, με τις οποίες ταλαιπωρήθηκα μέν αλλά αθωώθηκα βέβαια, διότι όλοι οι δικαστές βλέπουν γιατί τους βρίζω τους απατεώνες.

Το σημαντικό όμως είναι ότι όσες φορές ζήτησα μάρτυρες υπεράσπισής μου και μάλιστα από ανθρώπους που «μου όφειλαν» ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ήρθε! …και για αυτό έβγαλα τα δικαστήρια μόνος μου και θα βγάλω και τα υπόλοιπα επίσης μόνος μου.

Μάρτυρες δεν χρειάζομαι για τα δικαστήριο γιατί αυτά είναι παιγνίδια για μένα και διότι ΔΕΝ θέλω να μπλέκω τον κόσμο στις ιστορίες μου. Αρκετά έχει στο κεφάλι του. Απλά ΚΑΝΕΝΑΣ δεν προσφέρθηκε να έρθει σαν μάρτυρας, ΚΑΝΕΝΑΣ, ούτε αυτοί για τους οποίους πήγα αυτόφωρο κι έμεινα στο κελί γι αυτούς και πήγα με χειροπέδες στο Δικαστήριο.

Παρόλα αυτά, απαντάω σε 100άδες τηλέφωνα κάθε μέρα σε πολλούς αγενείς, για να τους βοηθήσω με όλη μου την καρδιά.

Αλλά  αυτό που δεν υποφέρεται πλέον είναι ότι μετά τα παραπάνω  να με παίρνουν ακόμα και να με ρωτάνε για το εάν θα πάνε στην Υπέρβαση, την Αντίσταση Τώρα και την «Κάππα Αγρινίου» για να σωθούν από τις τράπεζες.

Έλληνες, δεν έχετε σωτηρία. Έχετε γεννηθεί να προσκυνάτε τους δυνάστες κι εκμεταλλευτές σας, ζείτε προκαλώντας τον  οίκτο κι αρέσκεσθε  στις ωραίες, αλλά απατηλές προτάσεις και χαιδέματα.  Οι απατεώνες είναι σαν τις αγέλες των Λύκων. Πληθύνονται όσο υπάρχουν θύματα για να κατασπαράξουν.

Γι αυτό παρακαλώ να μην με πάρει κανείς πλέον τηλέφωνο, διότι δεν θα το σηκώσω. Λυπάμαι…γι αυτά που θα ζήσω στο εξής, βλέποντάς σας.

Καλό Παράδεισο.

  • Δημοσιεύθηκε από : Δημήτριος Αντωνίου

Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2016 – 11:08 π.μ.

http://zoidosia.blogspot.gr/2016/06/t.html